Oletko Sinä Pirkanmaan Keskustan seuraava toiminnanjohtaja?

Pirkanmaan piiri toimii 23 kunnan alueella osana Suomen Keskustan valtakunnallista organisaatiota. Organisoimme vaalityötä alueellamme. Kokoamme yhteen vaikuttajia sekä järjestötoimijoita koko Pirkanmaalta ja viemme alueellista viestiä valtakunnan politiikkaan yhdessä kansanedustajamme sekä aluevaltuutettujemme kanssa.  

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen toiminnanjohtajaa. Tarjoamme avaintehtävän yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa, perehdytyksen työhön, joustavat työajat, modernit työvälineet ja mahdollisuuden verkostoitua myös valtakunnallisesti.

Valinnan jälkeen työssä voi aloittaa mahdollisimman pian. Piiritoimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa.  Työtehtävät sijoittuvat Pirkanmaan alueelle ja edellyttävät jonkin verran matkustamista omalla autolla. Tapahtumia sekä kokouksia on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työtä on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan osittain etätyöskentelynä.   

Toiminnanjohtaja

  • johtaa ja kehittää Keskustan järjestö- ja vaalitoimintaa Pirkanmaalla yhdessä luottamushenkilöiden kanssa
  • toimii aluevaltuustoryhmämme sihteerinä ja aktiivisena vaikuttamistyön tukena huolehtiessamme lähipalveluista koko Pirkanmaalla
  • huolehtii piirin taloudesta ja hallinnollisista velvoitteista sekä kokousten valmistelusta ja pöytäkirjoista
  • kannustaa, tukee sekä ohjaa yhteisten päämäärien ja pelisääntöjen mukaista järjestötyötä tasapuolisesti jäsenyhdistyksissä
  • vastaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta
  • toimii yhdyshenkilönä poliittisten toimijoiden ja sidosryhmien välillä
  • osallistuu poliittiseen valmisteluun ja ohjelmatyöhön
  • suunnittelee ja toteuttaa koulutustoimintaa
  • vastaa piiritoimistosta ja huolehtii sen ylläpidosta sisarjärjestöjen työntekijöiden kanssa

Hakiessasi tehtävään toivomme Sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista, hyviä viestinnällisiä ja tietoteknisiä valmiuksia sekä kokemusta tavoitteellisesta työskentelystä.  

Eduksi tehtävässä ovat hyvät yhteistyötaidot, kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja järjestötyön kehittämiseen sekä kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja verkostoitua.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.11.2023 mennessä
sähköpostilla osoitteeseen pirkanmaa@keskusta.fi

Lisätiedot: pj. Tuukka Liuha 045 674 8077


Posted

in

by

Tags: